maanantai 24. helmikuuta 2014                                                                         Herra K 
                                                                   Herra kunkun valtakunta, olkaa hyvä. Tähän huoneeseen on valittu tapetti kunkun lempivärin mukaan. Tapetti on kuten edellisissä yläkerran huoneissa, Retrovillasta. Isommat lapset ovat saaneet olla itse vaikuttamassa tapetteihin, toki hyvässä yhteistyössä äitin kanssa. ;) Riipputuoleja metsästettiin aikoinaan sanomalehden ostetaan -palstan avulla. Nyt jo "ajan patina" näkyy toisin sanoen uutta maalia vois lyödä pintaan...
Vanhaa liinavaatekaappia olen tuunannut sen verran, että vedin liitutaulumaalia oviin, kun lastut alkoivat kupruilla ja ne oli pakko irrottaa kokonaan pois. Petroolinsininen työpöydän tuoli saatiin ystävän nurkista pois pyörimästä. Paperilamppu Ikeasta ja suunnilleen loput kirppareilta.


4 kommenttia:

 1. Mukava tunnelma! Terkkuja Kunkulle!

  VastaaPoista
 2. Voi miten virkistävän erilainen ja kaunis koti teillä on! Tuon tyylinen olisi itsellänikin haaveissa, kunhan joskus omaan kotiin päästään vuokra-asunnosta. Liityin lukijaksi! :)

  pitsriina.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, tervetuloa mukaan! Tottahan se on, että omassa kodissa saa revitellä ihan toiseen malliin. Ja tietty jos on vielä mies, joka myhäillen vaan katsoo kulmien alta vaimon uusia hullutuksia. Aina ei kyllä edes huomaa niitä, jos totta puhutaan... Suotuisia tuulia teidän omakotiunelmille!

  VastaaPoista