torstai 27. helmikuuta 2014


                                                                           Kevät
      


Meidän perheessä kevät alkaa siitä, kun parioven edessä olevat samettiverhot rullataan sivuun ja ovia availlaan ulkomaailmaan yhä tiuhemmin. Kun on lämmin päivä, lapset hakevat varastosta makuupusseja, vetävät villasukat jalkoihin ja ottavat aurinkoa porrastasanteella. Siispä tule aurinko, tule piipahtamaan!

4 kommenttia:

 1. Aurinko olisi erittäin tervetullut tännekin! Olen kyllä kuullut, että joissakin osissa maatamme auringosta on tällä viikolla saatu nauttia.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan aurinkoa sinnekin Ilona! Viime lauantaina kun se pitkän pitkän ajan jälkeen keittiön ikkunasta pilkahti, oikein sydämessä ilo läikähti.

  VastaaPoista
 3. Me, minä ja Herra Puukenkä olemme ihan totaalisen ihastuneita teidän kotiin. Kun itsellä on sellainen melko runsaanlainen maku ympäristön suhteen on blogimaailmassa silloin vähän yksin, niin paljon kun on sitä pelkistettyä ja karsittua, siksikin on mukava löytää välillä jotain omaan silmään tyylikästä ja ennen kaikkea paikka, jossa ei värejä pelätä. Toivon siis tälle blogille pitkää ikää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mahtavaa on ollut myös löytää teidän bloginne ja kotinne! Värit antaa itselle niin paljon, maailmassa on niin kauniita värejä, jotenkin niitä ilman ei vaan osaa olla. Valkoinen on kaunista, mutta kyllä värit luovat tunnelmaa ja kodikkuutta, jota ainakin itse arvostan. Voi värikäs koti toki olla myös kauniskin... Ihanaa on tietenkin myös se, että on monenlaisia tyylejä ja makuja, ja niistä kaikista saamme nauttia näiden blogienkin kautta!

   Poista