maanantai 10. helmikuuta 2014                                                                           Neiti HNeiti herttaisen valtakunta on tietysti ruusuinen. Mutta ei liian. Seinissä on herkkää tapettia Retrovillasta, vastapainona sitten kirkasta vihreää, mustaa, ruskeata, mitä milloinkin. Kontrasteilla joka tapauksessa leikittelen. Ja myös yhteistyössä neidin kanssa; heppajulisteet ovat oikeastaan tosi kivoja ja maatuskasta neiti kehitteli itse kynäpurkin. Luova tyttö! :)

Listat meiltä vielä puuttuu yläkerrasta ja Metsänkylän navetasta hankitut vanhat ovet odottavat uutta maalipintaa. Niiden ei anneta kuitenkaan liikaa haitata, vaan eletään, ja tehdään, kun ehditään ja jaksetaan.
Vaatekaapin päällä on muuten kello, jonka haluan erityisesti mainita. Niitä, ja kaikkea muutakin kodin kaunistetta voi käydä löytämässä Taulu ja tapetti-sivun verkkokaupasta. Blogi on muutenkin ihana, käykää kurkkaamassa! Vihreä säästöpupu on Tigeristä. Huonekalut ynnä muut roippeet vanhain tavarain liikkeistä, kirpparilta ja huutokaupasta.

4 kommenttia:

 1. "Tosi hieno huone, määkin haluan tuommosen!" Nämä kommentit samanikäiseltä serkkutytöltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla. :) Jos tarkkaan katsoo, saattaa serkkutyttö nähdä oman kuvansa pöytälampun juuressa. Parhain ystävä kuuluu olennaisena osana sisustukseen. :)

   Poista
 2. Mä niin rakastaisin pyöriä teillä kameran kanssa noiden värien, kuosien ja ihmisten seassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, uskon että saisit meiltä just sun näköisiä kuvia! Se on niin jännä kun jokaisella kuvaajalla on omanlaisensa tyyli. Voin kuvitella millaisia kuvia meiltä ottaisit... :)

   Poista