keskiviikko 19. maaliskuuta 2014


                                                                  "Ollako vai eikö olla?......Siinä pulma." Räps. Tervetuloa yläkerran aulaan, lasten valtakuntaan. Esiintymislava ja kiikku, mitä sitä muuta tarvitaan? :) No, koroke syntyi aikoinaan ajatuksesta, että pyöreästä ikkunasta olisi kiva nähdä uloskin. Lisäksi se kätkee oivasti sisuksiinsa vieraspatjat, jotka eivät muuten mahtuisi mihinkään. Löhöilypaikkana myös mainio, nukkumispaikkana suosituin.

Olen sitä mieltä, että kiikku tarvitaan ehdottomasti myös sisällä. Siinä voi purkaa ylimääräiset paineet huonollakin säällä. Aika ajoin kiikku on meillä hyvin suosittu. Varsinkin silloin, jos yksi innostuu, on kohta monta pientä päätä jonossa: yksi, kaksi, kolme... Mun vuoro!
4 kommenttia:

 1. Mietiskelin tässä, että kyllä on tapettirullia kulunut tuota vihreää tapettia, huh. Keinuminen on tärkeää aikuisillekin, oli se sitten riippumatto tai kiikkustuoli tai ihan perinteinen keinu, siinä saa hetkeksi jalat irti maasta ja tuulen tarttumaan hiuksiin.
  Teillä on kyllä niin kotoisaa ja kanojakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuosta keinumisesta. Taidan minäkin siitä tykätä, kun lapsille laitan keinua sinne sun tänne... Paljastan tässä sinulle, että välillä otan yläkerran kiikusssa itsekin vauhtia päivän puuhiin!

   Tapettia tosiaan meni jonkin verran... Taisi olla 13 rullaa. Tykkään niin paljon enempi tapetista kuin maalipinnasta. Yläkerta on vielä aika tumma, kun puuttuu listat, jotka kruunaa kokonaisuuden ja kirkastaa ilmeen.. Niitä odotellessa...Yläkertaan kaipaan vielä lisää nojatuoleja, jotain pientä pelipöytää ja muuta sellaista.

   Kot kot. Kotoisuuttahan ne kanatkin tuo. :)

   Poista
 2. Yläkerran aula on ehkä vaikuttavin tila teidän kotona. Vaikka seinät on tummat, silti on valoisa ja se löhöilypaikka ikkunan alla on varmasti suosittu. :-)

  VastaaPoista
 3. Hauska kuulla. :) Yläkerrassahan on vielä paljon tekemistä, mutta on siinä potentiaalia... Kun vaan jaksais käydä tiettyjen asioiden kimppuun. Toki tälläkin hetkellä joitain kivoja elementtejä, joista iloitsen.

  VastaaPoista