maanantai 7. heinäkuuta 2014


Karavaanielämää
Kerran kesässä pakkaamme asuntovaunun täyteen t-paitoja, villiksiä, sadetakkeja, kumppareita, sandaaleita, makuupusseja, telttoja, aurinkotuoleja, kertisastioita, kattiloita, litramyyntiastiaa ym ym ym ym, joiden avulla pärjäämme loistavasti kelistä riippumatta vajaan viikon leiriolosuhteissa jossakin Suomen kolkassa. Yleensä aurinko hellii, keskikesän aikaan kun olemme liikkeellä, tänä vuonna kova tuuli sai etsimään nurkkakaappiin pakatut villapaidat ja pipot esille. Niiden turvin pärjäsimme, "reppu matkaevästä täynnä" jätimme "leirielämän" ja aloimme haaveksimaan jo seuraavan kesän reissusta.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hauska kuulla. :) Me emme ole sanan varsinaisessa merkitykessä karavaanareita, mutta on tuollainen pienimuotoinen "kerran kesässä" -asuntovaunumatkailukin tosi kivaa.

   Poista
 2. Tuollaisessa elämässä ja matkailussa on varmaan oma viehätyksensä ja tunnelmansa, mitä eivät sitä kokeneet tiedä. Minä kyllä olen lapsuudessani karavaanannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinäkin. :) Olet oikeassa siinä, että tämä täytyy itse kokea.

   Poista
 3. Onpas hieno ruusuvaunu teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun on tämä "ruusuinen" vaihe elämässä, viehättää myös kukkaiset asuntovaunun sohvanpäällisaet kovastikin. :)

   Poista