tiistai 11. marraskuuta 2014Ajatukset hiipivät


Joulu. Joulu on kohta! Kuljemme kohti pimeyttä ja valoa yhtä aikaa, innostus laittaa kotia juhlakuntoon valtaa ajatuksia. Kaunista valoa, lämpöä, kotoisuutta, pehmeää pesää tekee mieli, eikös vain?

Neiti H:n kanssa sisustimme hänen pesänsä valoilla ja muutamilla yksittäisillä jutuilla, ja saimme huoneeseen hillitymmän, isommalle neidille sopivan ilmeen. Korituoli (kierrätyskeskuslöytö kympillä!), vanhempien makuuhuoneesta ylimääräiseksi jäänyt lamppu, entinen retkipöytä yöpöydäksi, uusi sängynpeite ja muutamat tyynyt koristamaan. Eipä siinä sen kummempaa tarvita.

Pehmustellaan itse kukainenkin pesämme ja käperrytään sohvan nurkkaan odottamaan joulun saapumista! <3

12 kommenttia:

 1. Ihanan kotoista :) Mistä on tuo ihana kissakello?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mielestäni kodissa saa olla myös kotoista. Kiva jos se välittyy. :)

   Kissankelloja ja muuta printtikivaa löytyy osoitteesta http://taulujatapetti.blogspot.fi/ . Käy kurkkaamassa!

   Poista
 2. Näissä teidän lastenhuoneissa on se mainio puoli, että pieniä muutoksia tekemällä huone muuttuu isostikin lapsen mieltymysten muuttuessa ja lapsen kasvaessa ja se on hienoin oivallus, että sen kaltaiseen ei tarvita valkoista laatikkoa, jossa on yksi väriseinä, vaan hyvinkin kirjava huone on muutoskykyinen. Olen sen kertonut jo monta kertaa aiemminkin, mutta muistutuksena vielä, että ihan hirmuisen paljon tykkään teidän kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo taitaa olla totta, että muunneltavuus meidän huoneissa on suht helppoa iästä riippumatta. Itse en ole asiaa aiemmin ajatellutkaan, eikä se ole ollut lähtökohta sisustamisessa, kuten ei nuo käytännöllisyysasiat muutenkaan, vaikka usein elämää helpottavatkin. "Esteettisyys ennen kaikkea!", voisi olla mottoni kodin laittamisessa ja elämässä. ;)

   Ihana kuulla, että tykkäät! Ei se haittaa, että sanot toisenkin kerran. ;) Mukava pitää blogia, kun tietää jonkun inspiroituvan tai saavan iloa ja hyvää mieltä samoista asioista, mistä itsekin nautin. Koti on meille kaikille se rakas, erilaisia tyylejä löytyy ja itse ihastelen myös toisenlaisia makuja ja koteja, mutta kaikkein rakkain ja tyydytystä tuovin on oma koti kullan kallis. Niin kuin varmasti meille jokaiselle. ;)

   Poista
 3. Pretty pictures! Sorry I can't read finnish.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pictures are more relevant than words. Enjoy them!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tykätään siis yhdessä. ;) Tuo on tapetti, johon ei ihan heti kyllästy. Suloinen ja herttainen, retrokin, mutta mukautuu moneen sisustukseen.

   Poista
 5. Oi miten kaunista, värikästä ja tunnelmallista teillä on!

  VastaaPoista