maanantai 12. tammikuuta 2015


Valkoisen vallaton valo


Tänä vuonna siivosin kaikki joulukoristeet suit sukkelaan pois heti loppiaisen jälkeen. Kevätmieli alkoikin välittömästi pulputtaa ja pitkästä aikaa valkoinen valloittaa minunkin sisustusnystyröitäni. ;) Alennusmyynneistä Kodin 1:stä löysin Annon kivaa ruutukangasta -siitä neiti U:n ja herra S:n huoneeseen uusi verho. Valoa tulvii heti toisella tapaa tupaan ja siitä inspiroituneena saatan laittaa jokusen muunkin huoneen kevätkuntoon. Näemme siis taas pian! <3


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Peilipöytä löytyi pihakirppikseltä viime keväänä. Sininen maali lohkeili ja peili oli säpäleinä. Maalasin valkoiseksi jollain ylijäämämaalilla ja korjautimme lasin. Siitä tuli aika kiva lisä pikkuneidin huoneeseen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, on päiviä, että tuntuu tyylisilmä olevan erittäin hyvästi piiloutuneena, mutta onnistumisen elämykset ovat sitten sitäkin parempia. Rahallahan sitä sais kaikkea, mutta mielestäni sisustajan parhaat ideat tulee siitä, kun ei oo liikaa rahaa käyttettävissä ja joutuu vähän aivonystyröitä käyttämään. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katariina. Tänään, kun ilma on harmaa ja muutenkin väsyttää, tämä kommentti lämmittää erityisesti. <3

   Poista
 4. Voi miten kivalta kaikki taas näyttää. Joko teiltä kohta tulee joku sisustusjuttu johonkin lehteen, että saan laittaa sen arkistooni parhaiden kotien joukkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, Tuikkis. En tiiä, tuleeko sellaista. ;) Mutta kiitos kivoista sanoistasi.

   Poista