tiistai 27. toukokuuta 2014


Neiti kesäheinän olohuone


Isomman neidin huone saatettiin myös kesäkuntoon. Nyt tekee mieli loihtia eri värejä kuin muina vuodenaikoina, hempeitä, mutta herkullisia, ja näyttävätkinhän ne ihan eriltä kauniissa auringonvalossa. Pikkuneidin huoneesta saimme pitsiverhot ikkunaan, samettinen kangas löytyi kaapin kätköistä sängynpeitteen virkaa toimittamaan, vanhat posliiniesineet ovat melko uusia löytöjä kirpputorilta. Kukkaset kaapin päällä viimeistelevät huoneen ja saavat sen täyteen kesän tuoksua ja tunnelmaa. Suloisia kesäsisusteluja sinullekin, lukijani!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa täälläkin huoneessa. Meillä on myös isompi tytöistä aloittamassa viulunsoittoa syksyllä, kuten minäkin aikoinani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä. Onnea äidin jalanjäljissä askeltavalle, vieköön viulu mennessään! :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis huone...tuo tapetti on ihana ja nuo vanhat huonekalut...tykkään oikeesti!!

  VastaaPoista
 3. Uutena lukijanasi nyt vasta ehdin tutustumaan paremmin blogiisi ja oli paako tulla kertomaan, että olen aivan ihastunut kotiinne....todella kaunis...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina Ruusukummusta! On mukava saada palautetta, ja kuulla, jos joku saa iloa tai inspiraatiota blogistani. Itsekin tykkään tuosta tapetista päivä päivältä enemmän ja enemmän, rakkaus vanhoihin huonekaluihin taas ei varmaan lakkaa koskaan... :) Kiva kun olet mukana!

   Poista
 4. Ooooooh. Mikä tunnelma ♥

  Täydellinen tapetti ja kauniita yksityiskohtia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura!
   Retrovillan tapetti. Kivaa oli tutustua myös sinun blogiisi! :)

   Poista