perjantai 23. toukokuuta 2014


Pikkuneidin kesäpesä
Neiti U:n toiveissa on pitkään ollut huoneensa järjestyksenvaihto. Nyt kun sain poltettua itseni auringossa, keskipäivän aikaan siivoilu sisällä ei tunnu lainkaan hullummalta.

Huone sai uudet samettiverhot neidin toiveen mukaan. Itse olisin suosinut edelleen ohuita salusiineja, mutta neiti U oli ehdoton: yön peikot ja möröt eivät saa päästä kurkkimaan verhojen läpi. Pyöräretkeltä keräsimme kukkia ja laitoimme maljakkoon, sänky sai vaaleamman peitteen kesäksi. Lipaston päällä oleva kampauspää on ollut kovassa käytössä, sen hankimme kirpputorilta muutamalla eurolla. Prinsessavaatteet  löytyvät edelleen lipaston hyllyiltä. Nukenvaatteet ovat siististi piilossa pärekorissa sängyn alla.


2 kommenttia:

  1. Ihanasti sä osaat yhdistellä tummaa ja hempeää, hieno huone neidillä. Mä katselen myös aina noita teidän uusiavanhoja rakennusratkaisuja, esim. nuo mustat lattiat on upeat!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos. Meillä oli alunperin koko alakerrassa mustat lattiat. MUTTA kun ei jakseta joka päivä lattioita pestä (mustassa näkyy aivan kaikki, pöly, lika,tassunjäljet), päädyttiin käytännön syistä sitten vaaleampaan harmaan sävyyn. Kolmessa alakerran makkarissa on vielä mustat lattiat, näkyy niissäkin lika, mutta toistaiseksi on niillä menty. On se musta muuten niin kiva. Ja kaikelle värikkäälle hyvä pohja.

    VastaaPoista